Šta znači sanjati more

Loading...

Simbolika snova o moru, može biti protumačena na zaista puno različitih načina. Sve zavisi na koji način ste sanjali more.

Nekada, simbolika snova o moru je krajnje pozitivna, ali ponekad, ona može predskazivati i vašu zabrinutost u neposrednoj budućnosti, kao i probleme kroz koje ćete prolaziti.

Šta znači sanjati more?

Sanjati bistro more:

Ukoliko ste sanjali bistro more, možete da odahnete. Značenje vašeg sna je apsolutno pozitivno. Na javi ćete doživeti nekakav uspeh. Pratiće vas sreća i imaćete stabilno zdravlje.

Sanjati mutno more:

Ako ste sanjali mutno more, trebalo bi da pripazite na svoje zdravlje. Može se dogoditi da se suočite sa iznenadnim zdravstvenim problemima. Takođe, čuvajte se mogućnosti ulaženja u verbalne sukobe i mogućnosti izlaganja problemima bilo koje vrste.

Sanjati mirno more:

Ukoliko ste sanjali mirno more, to je znak da se u vašem životu trenutno sve odvija onako kako treba. Sve ide svojim tokom i po planu kako vi to želite. Rešeni ste briga na svim važnim životnim poljima. Vaša pozicija na poslu, pozicija u porodičnim i prijateljskim odnosima i pozicija u emotivnom životu su čvrste i stabilne.

Sanjati uzburkano more:

Ako ste sanjali uzburkano more, morate biti spremni na period uzburkanih okolnosti u vašem životu. Veoma je izvesno da ćete na javi naići na određene prepreke ili da ćete biti izloženi verbalnim sukobima sa osobama iz svoje okoline.

Sanjati more puno riba:

Ukoliko ste sanjali more puno riba, to znači da ste na javi izloženi ili ćete biti izloženi brigama. Tih briga, rešićete se brzo i lako ukoliko je more u snu bilo bistro. Međutim, ukoliko je more u snu bilo mutno, vaše brige će biti veće ili će duže potrajati.

Sanjati kako plivate u moru:

Ako ste sanjali kako plivate u moru, jako je važno i da se prisetite kako je to more izgledalo i da li ste u njemu plivali sa lakoćom ili ne. San o plivanju u bistrom i mirnom moru, najavljuje jako lepe i pozitivne događaje u vašem životu, dok san o plivanju u uzburkanom i mutnom moru, najavljuje brige i period pun prepreka i trzavica.

Sanjati kako se davite u moru:

Ukoliko ste sanjali kako se davite u moru, to znači da se vi u trenutnom periodu na javi osećate zabrinuto ili opterećeno brigama. U vašem životu, postoje okolnosti koje bi ste želeli da promenite ili prilagodite sebi.

Neko ili nešto vas jako opterećuje i to vam nimalo ne prija. Takođe, ovakav san može biti i predznak za nailaženje problema.

Loading...