Šta znači sanjati most

Loading...

Ukoliko ste sanjali most, ono što je na prvom mestu potrebno da znate, jeste to da je most kao motiv u snu simbol vašeg spajanja ili razdvajanja od određenih životnih okolnosti ili stavova.

Detaljnije o tome šta znači sanjati most, možete saznati u nastavku teksta.

Šta znači sanjati most?

Sanjati da prelazite most:

Ukoliko ste sanjali da prelazite most, vaš san simbolizuje činjenicu da na javi osećate potrebu ili da ćete uskoro želeti da rezimirate i precizno definišete određene događaje i sopstvene stavove, okolnosti i mogućnosti kojima raspolažete. Iz svega toga, pokušaćete da izdvojite dve međusobno nezavisne celine. Jednu celinu, činiće sve ono što ćete želeti da održite i zadržite u svom životu, a drugu celinu predstavljaće sve ono na šta ćete želeti da zaboravite i što ćete želeti da odbacite.

Sanjati da ne možete, a pritom želite da pređete most:

Ukoliko ste sanjali da ne možete, a pritom želite da pređete most, vaš san ukazuje na izražajnost vaše realne potrebe da sa nekim stvarima u svom životu prestanete i da nekim novim i drugačijim stvarima napravite prostor. Iz određenog razloga, trenutno nemate mogućnost da takve svoje potrebe realizujete u potpunosti.

Sanjati da ne želite da pređete most:

Ukoliko ste sanjali da ne želite da pređete most, vaš san ukazuje na to da vi na javi trenutno osećate potrebu da se smirite i da “zastanete”. Potrebno vam je da sa sebe skinete svaku nametnutu obavezu i da “hladne glave”, odlučite šta dalje želite.

Što više žurite ka nekim situacijama, imate utisak da vam te situacije sve više izmiču.

Loading...