Šta znači sanjati motor

Loading...

Ako ste sanjali san u kome se vozite na motoru ili vas neko drugi vozi na motoru, takav san može biti vrlo zanimljivo, naročito ako ste inače u real life-u veliki ljubitelj motora.

Bilo kako bilo, san o motoru ima različita značenja, a sada ćemo pogledati i tumačenje takvog sna u zavisnosti od konteksta.

Sanjati da ja vozim motor:

Ako ste sanjali da vi vozite odnosno upravljate motorom, takav san uglavnom predskazuje da ćete imati većih ili manjih uspeha na poslovnom planu.

To znači ili ćete biti unapredjeni, ili će vam bolje ići biznis, ili ukoliko nemate posao, velika šansa je da ćete ga konačno pronaći.

Sanjati da me neko vozi na motoru:

U ovom slučaju kada vas neko drugi vozi na motoru, to će značiti da ćete imati pomoć od nekog i da ćete tako zajedničnim snagama uspeti da ostvarite sve ono što ste dugo želeli da postignete.

Sanjati da kupujem ili prodajem motor:

Kada je u pitanju san u kome prodajete ili kupujete motor, to znači da ste u raskoraku u životu i da treba da donesete važne prelomne odluke, pogotovo u poslovnom svetu.

Morate biti odlučni i napraviti najbolju odluku za sebe. Dobro razmislite.

Sanjati da padam sa motora ili da teško upravljam njim:

Ovakav san je upozoravajuć i trebate biti oprezni tog i narednih dana jer su moguće nezgode ili neuspesi.

Sanjati neku drugu osobu kako vozi motor:

U slučaju da ste sanjali da neko drugi vozi motor, bilo da tu osobu poznajete u ovom životu ili ne, ovakav san obično ukazuje na to da treba da preistpitate svoje poverenje koje ukazujete nekim osobama koje možda to poverenje ne zaslužuju.

Loading...