Šta znači sanjati rat

Loading...

Brojni negativni pojmovi koji se kao motivi mogu javiti i biti izražajni u snu, sa sobom nose potpuno suprotnu simboliku od one koja im se na osnovu značenja na javi pripisuje. Nažalost, takav slučaj nije i sa pojmom rata.

Baš kao što na javi predstavlja pojam nečega što uzrokuje ljudsku patnju, tako i kao motiv u snu, rat uglavnom predstavlja refleksiju prisustva negativnih dešavanja i negativnog perioda u vašem životu.

Detaljnije o značenju sna o ratu, možete pročitati u nastavku teksta.

Šta znači sanjati rat?

Sanjati da učestvujete u ratu:

Ukoliko ste sanjali da učestvujete u ratu, takav san bi trebalo da doživite kao apel da što hitnije i što bolje preispitate emocije kojima ste preplavljeni na javi. U trenutnom periodu, u vama je nakupljeno mnogo destruktivnih i loših emocija, zbog kojih svesno ili nesvesno jako agresivno i neprijatno delujete na okolinu, ali istovremeno i na sebe. U vama je probuđen vulkan negativnih unutrašnjih poriva.

Imate jako nizak prag tolerancije, skloni ste započinjanju i nepotrebnom produbljivanju vernalnih sukoba, kritični ste i spremni na osudu. Takvim stanjem i raspoloženjem, sebe uvodite u začarani krug u kome vlada jako loša interakcija sa ljudima koji vas okružuju. Drugim rečima, zbog svog stava, nesvesno probuđujete negativan stav u ljudima oko sebe i to se odražava na način na koji se ljudi ophode prema vama.

Pokušajte što pre da donesete racionalan zaključak o tome da li je to što radite ispravno ili ne. Ukoliko budete objektivno razmišljali i ukoliko ne budete pristrasni prema sebi, shvatićete da nije.

Prizovite u svoje misli neke pozitivnije teme i ubrzo ćete primetiti da vam je život krenuo u nekom pozitivnijem i boljem smeru.

Sanjati da ste posmatrač rata ili da ste čuli vest o ratu:

Ukoliko ste sanjali da ste posmatrač rata ili da ste čuli vest o ratu, to znači da ste u trenutnom periodu na javi izloženi jako neprijatnim emocijama, ali ne svojom krivicom. Neki događaji ili neke osobe, na vas jako negativno i neprijatno utiču.
Takva činjenica, utiče na to da se često osećate nesigurno i nespokojno. Jako vam nedostaje mir i osećaj sigurnosti. Pokušajte da zaštite sebe od negativnog i neprijatnog uticaja okoline.

Loading...